3ημερο Αγίου Πνεύματος στην Νάξο με 180 ευρω/άτομο

Περιεχόμενο προσφοράς: 

ΝΑΞΟΣ – ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 7-9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

1η ημέρα :  ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΝΑΞΟΣ: Συγκέντρωση  νωρίς το πρωί  στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο των Blue Star Ferries, αναχώρηση και άφιξη στο λιμάνι της Νάξου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Θα ακολουθήσει μια πρώτη γνωριμία με τη Χώρα, Θα επισκεφθούμε την περίφημη Πορτάρα, το Ενετικό Κάστρο στην κορυφή της πόλης, με το Μουσείο, τη Μητρόπολη των Καθολικών, την πρώτη σχολή Ουρσουλινών και τη σχολή όπου φοίτησε ο Νίκος Καζαντζάκης.  Στη συνέχεια θα περιπλανηθούμε στα σοκάκια της παλιάς πόλης και θα έχουμε χρόνο για ψώνια και φαγητό.  Δείπνο (κατ’ επιλογή σας), διανυκτέρευση. Προαιρετική βραδινή έξοδος στο νησί.

2η  Ημέρα: ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ: Μετά το πρωινό ξεκινάμε από τη Χώρα και ακολουθούμε την κεντρική οδική αρτηρία, που διασχίζει την κεντρική Νάξο.  Το πρώτο χωριό που συναντάμε είναι το Γαλανάδο.  Έξω από το χωριό υψώνεται ο ενετικός Πύργος του Μπελόνια.  Στη συνέχεια ο δρόμος διασχίζει το λεκανοπέδιο Τραγαίας με τους απέραντους ελαιώνες.  Μικρά χωριά και οικισμοί προβάλλουν στη διαδρομή το ένα μετά το άλλο. Πρώτη μας στάση στο Χαλκί με τους Ενετικούς Πύργους, τα αρχοντικά και τις Βυζαντινές Εκκλησίες.  Βόλτα στο χωριό και επίσκεψη στο παραδοσιακό αποστακτήριο Κίτρου.  Εν συνεχεία θα επισκεφθούμε, κοντά στο χωριό Μονή, την Παναγιά Δροσιανή (6ου αιώνα), σημαντικό μνημείο της παλαιοχριστιανικής περιόδου με ενδιαφέρουσες τοιχογραφίες.  Το επόμενο χωριό που συναντάμε είναι το Φιλώτι, κτισμένο στους πρόποδες του Ζα, του ψηλότερου βουνού των Κυκλάδων.  Από εδώ, ακολουθώντας έναν ορεινό ανηφορικό δρόμο, φθάνουμε στην Απείρανθο το «μαρμάρινο χωριό», με τα τρία μουσεία (αρχαιολογικό, γεωλογικό και λαογραφικό), όπου θα σταματήσουμε για μία ώρα. Από την Απείρανθο, περνώντας πάνω από το μικρό χωριό Κεραμωτή, φθάνουμε στο χωριό Κυνίδαρο με τα βουνά που βγάζουν το περίφημο μάρμαρο Νάξου. Συνεχίζοντας φθάνουμε στην περιοχή του Φλεριού, όπου βρίσκεται ο περίφημος Κούρος σε αρχαίο λατομείο στο σημείο που κατασκευαζόταν. Μεταφορά στη Χώρα για φαγητό και επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Υπόλοιπο ελεύθερο. Δείπνο (κατ’ επιλογή σας). Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση.  Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: ΝΑΞΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Πρωινό στο ξενοδοχείο. Μεταφορά στο λιμάνι επιβίβαση στο πλοίο των Blue Star Ferries και άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά.  

Τιμή :180€/άτομο  

Μονόκλινο επιπλέων επιβάρυνση 35€

Περιλαμβάνονται:

  • Υπερυψωμένο Λεωφορείο του γραφείου μας
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με Blue Star σε οικονομικές θέσεις
  • 2 νύχτες σε ξενοδοχείο 3* Golden sun Naxos με πρωινό.
  • γύρος του νησιού-ξενάγηση
  • αρχηγός / συνοδός

Δεν περιλαμβάνει: Είσοδοι σε μουσεία ,επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

 

 

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για να λάβετε την προσφορά:

  1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
  2. Πατήστε «Αποστολή» 
  3. Δείτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας το e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.
  4. Επισκεφθείτε μας για να εξαργυρώσετε την παραγγελία σας